Sadelköp och sadel till salu!

Nu är jag en sadel rikare och X antal tusen fattigare…

Idag var jag, DC och mamma på Mustang för att hitta en ny sadel. Jag har tidigare varit väldigt nöjd med min superbekväma Albion Platinum SLK, men senaste tiden har jag fått inse att den inte alls passar mig längre. Jag har för långa överskänklar, och får helt enkelt inte plats i den.

Under utprovningen uppförde DC sig som en ängel. Han fick många olika sadlar på ryggen, flera av dem testade jag dessutom att rida i, och den vi bestämde oss för red jag i två gånger. Vilket tålamod han hade!

Min nya sadel är en svart Jeremy Rudge MFF. Den är lika stor i tum som Albion-sadeln, men kåporna är framsvängda och ger mycket mer plats för mina skänklar. Den ligger väldigt bra på DC, och kändes kanon att rida i!

Så om någon är sugen har jag en snygg och mycket välvårdad Albion Platinum SLK till salu! Svart, 17,5 tum med medium-wide bom. Koppjärnet är utbytbart, så sadeln är väldigt anpassningsbar och kan ändras om hästen musklar på sig/tappar vikt. Nypris 25.900 :-. Mejla mig om du är intresserad: louise@loidressage.com

På Albions hemsida kan man läsa detta om sadeln: ”A stylish competition saddle offering the unique Platinum interchangeable tree and switch panel system, with traditional full grain flap leather and best Italian calfskins for seat and pads, with non moulded flaps.   Available in standard seat or narrow seat.”

(Bildkälla)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s