Mål: Smidig som en katt

Idag har DC fått ta det lugnt efter att jag satte hans tålamod på prov med en lång sadelprovning igår. Vi promenerade till början av travbanan och väl där blev det lite lätt longering – bara jogging och övergångar mellan skritt, trav och halt.

Själv har jag haft lite mer på schemat. Imorse var det dags för en sväng till tandläkaren, igen.. I eftermiddags var jag hos min och DCs kiropraktor Malin. Hon fortsatte att jobba främst med mina höfter. Sedan fick jag ett gäng övningar som jag ska göra regelbundet. De syftar både till att öka röligheten i höfterna och stabiliteten i coremusklerna.

Jag hoppas på att bli lika smidig som den här lilla sötnosen var när den lekte med Chichi!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s