All you need is positivity..(??)

Det är just nu en riktigt äcklig låt!!

För jag har så dåligt flyt! :(

Från en måndag med superkänsla och lycka över min fina häst och min nya sadel, när jag ser fram emot en vecka med att träna för Mads, rida program för Birgitta Bergsten och som avslutning TÄVLA efter 2½ månaders uppehåll är jag nu väldigt deppig.

DC har gått omkull i hagen under buset med tjejerna och är halt.  F…N!!! Jag tycker synd om honom såklart, men jag tror ärligt talat inte att han är lika ledsen som jag. Åtminstone inte just nu, men det lär han bli när han märker att han inte får gå ut ihop med tjejerna i hagen imorgon… :(

Självklart funderar jag på hur smart det är att ha sin tävlingshäst ute och leka med kompisar i en stor hage med skogspartier, men hur jag än vrider och vänder på det har jag valt rätt!

DC  måste få vara ute länge på dagarna, röra på sig ordentligt på  stora ytor och ha vänner att umgås med annars funkar han inte som ridhäst överhuvudtaget.

Så deppig som han var när han pga elproblem i vintras stod ensam i en hingsthage och dessutom inte hade någon boxgranne vill jag aldrig mer se honom.

Så uppgiven och besviken på mig som inte hann med honom ordentligt, som han var innan vi flyttade hem honom till Brännskogen ska han aldrig mer få bli.

Ängel, Flip, Tira Mi Zou, DC och Lillie trivs i hagen

Nu ska jag tillbaka till stallet och kolla honom igen. Sedan är det slutplugg på BE-teorin som gäller resten av kvällen… Prov imorgon, håll tummarna!!

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “All you need is positivity..(??)

  1. Jag med för er skull och du gör rätt – en häst måste få vara häst dvs med kompis flockdjur som de är, förhoppningsvis är det bara en jäkla smäll en muskelgrej och går över snabbt!

  2. Ylva(mormor)

    Håller alla tummar Loi för ditt. Hoppas DC bli r fort frisk!😜kram mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s