Thestor, BE-teori, fina DC

Intensivpluggar nu BE-teorin för att skriva provet som jag äntligen lyckades boka efter att Trafikverkets datasystem varit nere för underhåll.

Dagens arbete började med träning för Anna, eller rättare sagt jag red Thestor åt Anna som är sjuk. Han är en fin liten (bara 173 cm) fux, jämngammal med DC och kommer att bli toppen! Lite stadigare och lite mer muskler bara, känner någon igen sig? ;)

Jag är så nöjd med min nya sadel. Den är inte speciellt mjuk att sitta i, men jag och Per på Mustang tror att det handlar mer om att jag tyvärr inte suttit ordentligt på sittbenen i min gamla. För övrigt tyckte Per egentligen att en sådan Albion som jag hade var en sadel man direkt skulle tänka på till någon med min kroppsbyggnad, med det är helt klart att vissa vinklar på mig inte funkade i den längre.

Sally på Albion Saddle Makers ska ha en eloge för att hon ställt upp som detektiv för att jag ska kunna ge rätt storleksinfo till intresserade spekulanter på sadeln. Inte bara tum och vidd utan även säte, som Sally fick fram efter att vi letat upp batchnumret enligt hennes instruktioner och med ficklampa.

Don Cameron var en duktig häst idag och gick snällt till min nästan privata uteridbana, dvs den breda delen av korsningen mellan slingan och vägen ner till rundbanan. Kanonunderlag är det, hårt packad sand/fint grus som harvas varje dag för travhästarna på Sköldnora.  Trots att han vilat upp sig (?) med tjejerna i hagen hela helgen gick han som en prins.

På travbanan

Tack igen alla som gav mig pengar till ny sadel i studentpresent :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s