loidressage+Uhip!

Som jag nämnde i förra inlägget var det en välfylld dag för mig igår, med olika möten, träning etc.

Ett av mina möten var med Uhip – företaget som tillverkar de smarta täckkjolarna för ridning, samt många andra klädesplagg som passar superbra när man håller på med hästar. Det finns massor av andra användningsområden för kjolen också, t ex när man cyklar, åker längdskidor eller seglar. HÄR är Uhips hemsida!

Jag och Uhip har nu alltså startat ett samarbete. Till att börja med kommer jag bl a att modella på presentationen av vinterkollektionen nästa torsdag :) Meddelar tid och plats så småningom, men ni som bor i närheten av Täby kan redan nu boka eftermiddag/kväll och komma!

Min pålle har fått vila idag, han har ju jobbat hårt under veckan och kommer att få göra det under nästa vecka också. Kicki har byggt ut hagen, så vi tog en gemensam promenad i den nya delen och kollade var staketet står och inspekterade träd, stenar och annan natur i den nya hagdelen.

DC var rätt ren idag och kunde matcha min nya Uhip-jacka :)

Nu ska jag iväg till Segersta och träffa Elitungdomsgänget m fl på en Första Hjälpen-kurs. Alltid nyttigt att fräscha upp sina kunskaper på det området, även om jag tyvärr blivit tvungen att praktisera både vanliga omläggningar och Robert Jones-bandage

VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!! ;)

Det här benet hittade jag när jag var ”hagvakt” i sommarhagen…

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “loidressage+Uhip!

  1. Gunilla

    Grattis till samarbetet med Uhip! Jag köpte varma kjolen och jackan förra vintern och är jättenöjd!
    Hälsningar
    Gunilla

  2. Jag köpte den tunnare varianten i vintras: Funkade jättebra att rida i. Inte alls så klumpigt som med termobyxor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s