Kaos!

Som ni märkt har inte uppdateringen här varit på topp de senaste dagarna. Det beror inte på att jag inte har något att skriva om, tvärtom… Mitt liv har varit helt upp och ner sedan i söndags, då jag fick för mig att jag j*vlar skulle skriva det där BE-teori-provet så fort som möjlig och bokade en tid redan till i onsdags. Det blev väldigt mycket pluggande och sena kvällar vid mitt nya skrivbord.

Sedan klarade jag teoriprovet, och satte mig igår förmiddag för att försöka boka en uppkörningstid. Man får nämligen inte boka uppkörning förrän teoriprovet är klart. Jag hade en tanke om att det vore lagom att köra upp om ett par veckor. Det visade sig dock vara omöjligt, eftersom den enda lediga uppkörningstiden, inom någon sorts rimligt avstånd och före mitten av november, var nu på tisdag!

Jag vågar inte vänta till mitten av november. Den nuvarande sortens BE-körkort upphör att existera den 19:e januari 2013 och jag hinner inte få en ny uppkörningstid innan dess, om jag skulle kugga i november… Det i sin tur skulle innebära att jag förlorar chansen att få den typen av BE-körkort som finns idag, vilket förstås vore väldigt synd!

Jag och mina kära föräldrar har ägnat ett och ett halvt dygn åt att få ihop en fordonskombination som jag kan göra uppkörningen med. Trafikskolorna kan inte låna ut bil och/eller släp med så kort varsel och det kan man ju förstå. Att få ihop en fungerande kombination har varit nästintill ofattbart krångligt, men som det ser ut nu är det fixat, peppar peppar…! Bästa Nina kör, den för mig hittills olagliga, kombinationen till uppkörningen. Sedan hoppas jag på att själv få köra den hem!

DC har varit iväg på andra ”äventyr” senaste två dygnen. Jag berättar mer om det i ett senare inlägg. Nu ska jag ta min bil och mitt släp och köra till kommunhusets parkering för att träna manöverbana med ”ridbanekoner”!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s