WTF

De senaste dagarna har jag och mina föräldrar ägnat åt att leta efter en lämplig bil till uppkörningen på tisdag. Det känns som att vi har frågat oss igenom precis hela vår gemensamma bekantskapskrets, en efter en! Det är väldigt många som har varit supersnälla och velat hjälpa till med både bilar och släp, men det har bara varit ett fåtal som har funkat med vikter, kopplingar etc. Jag har haft flera stycken bokade och klara, men så har det i sista sekund visat sig bli något litet som inte stämmer. Någon bil råkade ha automatkoppling, en annan ett borttappat registreringbevis och så vidare.

Nu har jag i alla fall fått tag i en som stämmer helt! Min kära gudfar med familj lånade ut sin Volkswagen Sharan, tack!!! Så i eftermiddags tränade jag, ”WTF” och transporten lite på gårdsplanen på Brännskogen. Jag hade gärna velat testa ute på vägen också, men det går ju inte..

WTF, heter bilen som blev min samarbetspartner, haha!

Köra transport på väg har jag ändå gjort en del idag. Jag körde ut till Brottby och hämtade torvbalar som jag får låna av Nina, till lastningen av släpet. Jag, mamma, Nina, Pelle och Sanna åkte sedan till Torsholma, lastade in WFRK’s dressyrstaket i Ninas transport, körde till Nibble, lastade av staket där, och åkte tillbaka till Nina. Sedan körde jag till Granngården för att köpa ett gäng spånbalar, också dom för att ha som last. Nu ska jag ut och färdigställa lastsäkringen :)

Det här lär räcka ett par månader – DC står ju på halm och har bara spån i transporten

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “WTF

  1. Anna

    Hoppas WTF sköter sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s