DCs viktblogg

DC 30 september 2012 – en vecka efter OP

Ja, så här ser min, förr så välmusklade, häst ut numera. Jag vågar inte ens tänka på hur lång tid det kommer att ta innan han är i form igen. Han är inte särskilt lättfödd, utan van vid att äta riktigt rejäla mängder grovfoder för att hålla hullet. Kraftfoder brukar han däremot inte äta några stora mängder av.

DC i tävlingsform – bilden är från maj i år

Det kommer att läggas upp lite helkroppsbilder på DC då och då, dels för att jag ska kunna gå tillbaka och se hur hans kropp byggs upp och såklart även för att det kan vara intressant för er också att se.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s