Framme i Flyinge!

Nu är jag, Jeanna och Gabbi installerade på ett jättemysigt Bed and Breakfast nära Flyinge :)

Dan Brown, Singleton VH, Wellington och Fiorucci HT står på plats i boxarna på tävlingsplatsen.

Det var en ganska lång resa hit… Jag åkte hemifrån vid kvart över 7 imorse. Eftersom jag numera är något av ett nervvrak till matte var jag tvungen att åka förbi stallet och pussa DC, samt lyssna på hans mage. Han var på bra humör, säkert nöjd med att vara hemma! Sedan fortsatte jag till Segersta. Efter att ha hämtat Singleton på Herfsta och sedan Danni på Segersta bar det iväg mot Skåneland!

Nu när jag har mitt efterlängtade BE-körkort får jag köra sådana här låånga, tunga kombinationer ;)

Jag körde Danni och Singha (och Jeanna förstås :) ) i 10 timmar inklusive två korta stopp för att hämta fika. Gabbi och hennes Welli och Fio fick körhjälp av Anita som också har BE-kort.

Nu på kvällen har vi varit ute och gått med alla fyra hästarna. Ingen av dem startar imorgon, men de ska såklart motioneras ändå. Vi har fått i oss middag och glass, nu ska det sovas lite innan vi ska upp imorgon och titta när en av Gabbis andra hästar tävlar.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s