Boredom Breaker

Så, nu är DC hemma i sin box på Brännskogen!

Jag möttes av en glad, halvt hysterisk gnäggning när jag kom fram till hans box på Ultuna :) Han gick snällt in i transporten lös, ivrig att åka ifrån sjukhuset. När jag skulle sätta fast bakre bommen knasade det till sig lite och en del av den ramlade av. Snälla DC stod kvar i ett par minuter medan jag skruvade tillbaka den, han verkade inte ha en tanke på att backa ut. Det är så skönt att han oftast är totalt okomplicerad att åka med! Så har det verkligen inte alltid varit.

Vi fick papper med hemgångsråd från veterinären. Texten avslutades med ”PS. Ni har en väldigt fin häst!!”. Jag tycker ju egentligen att DC ser ut som ett benrangel just nu, men sådana kommentarer värmer verkligen!

Nu ska jag åka tillbaka till stallet och promenera lite till. Diverse leksaker är inhandlade till DC. Jag tänkte att han skulle ha något annat att göra än att stå och glo ut genom sitt fönster hela dagarna.

Ännu en ”DC-har-tråkigt-bild”!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s