”Kom heeeem, vi börjar om igeeeen…”

Någon som känner igen den låttexten?

Nu är vi på väg upp till Ultuna för att hämta hem DC, igen… Det ska bli skönt att få hem honom, hoppas att det varar längre den här gången! Jag har fått lite rapporter från Ultuna och av dem att döma mår DC alldeles utmärkt nu… Vild och galen. Jag tycker bäst om honom så, när han är lugn som en gammal nordsvensk vet man att något är snett.

Mamma är snäll och kör upp – jag har fått nog av bilkörning för många dagar framåt! MEN vi passade på att svänga förbi körskolan så att jag kunde prata med dem om att boka lastbilslektioner. Jag har inte fått mitt körkortstillstånd ännu, men de är snälla och låter mig boka lektioner ändå.

Nu ska jag bara komma igång bättre med teorin också! Jag får väl sitta i DCs box och plugga, så att han har sällskap. Han har en tendens att hitta på konstiga saker när han har tråkigt…

När DC har tråkigt…

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s