Äntligen!

Idag har jag äntligen suttit på en hästrygg igen, för första gången på nästan 3 veckor! Helt galet, känns som en evighet.

Jag var ute hos Camilla och fick äran att rida hennes fina hästar. Jättekul var det och jag kände mig faktiskt inte alls ringrostig :)

På väg till stallet åkte jag förbi mormor och morfar och fick en sen lunch. Väl i stallet tog jag dagens andra promenad med DC. Vi vågade oss hela vägen bort till travbanan och tillbaka. Det kanske är att ha väldigt låga krav, men jag är ärligt talat stolt över honom! När DC var motionerad red jag Ängel. Hon känns jämnare i sidorna än tidigare, det är så kul att det blir framsteg!

Sedan promenad #3 med fina hästen, den här gången runt stallplanen med lite betespauser. Vi gör alla vårt bästa för att underhålla honom. Gårdagens lektuga var väldigt uppskattad, han hade gnagt ordentligt på sin asp!

DC gillar att ha sällskap i stallet, tråkigt att stå på box!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s