Morgonpromenad och prisutdelningar

Idag är det kürtävlingar på Segersta!

Jag åker dit med priser – Uhip sponsrar förstapriset i alla 4 klasserna. Dessutom ska jag vara speaker i Junior-küren och YR-küren.

Som vanligt blev det en sväng förbi DC på morgonen. Vi tog en promenad bort till travbanan och gick till och med en bit på sträckan ner mot rundbanan. DC hatar att gå där, så fort vi svänger in på den vägen vill han gå bakom mig istället för bredvid. Han slingrar sig fram som en mask på vägen och spanar runt omkring sig. Det är något med just den där vägen, jag tror att han känner sig lite utsatt när vägen blir så bred och öppen.

Vi kom tillbaka till stallet lagom till att Kicki släppte in Cheveyo, Ichtaka, Mejram, Colle och Ellen från hagen. Mycket för DC att titta på innan han fick gå in och äta sitt blöta hösilage, linfröslem och melassvatten!

Spanar in fullbloden!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s