Kopplad

Kürtävlingarna på Segersta idag blev lyckade, med en hel del fina ritter! Jag hoppas att de som vann kommer att uppskatta ridtäckkjolarna från Uhip! Det gjorde i alla fall jag, som satt på läktaren och var speaker. Det hade blivit något knas med mikrofonen, så den fick mig att låta som Kalle Anka. Som tur var funkade musiken till ritterna!

DC har stått i boxen och haft tråkigt mest hela dagen. Vi tog promenad nummer 2 på väg hem från Segersta, bort till travbanan ännu än gång. På väg hem mötte vi Tira-Mi-Zou, DCs boxgranne. DC följde först snällt med mig hemåt trots att hon var på väg åt andra hållet, men stannade helt plötsligt och reste sig rakt upp på bakbenen, högt upp. Han måste ha kommit på att det var en mycket bättre idé att följa med henne. Tackar min lyckliga stjärna för kedjegrimskaft och schyssta handskar… DC galopperande i fullt fart lös på travbanan är inte direkt mitt drömscenario just nu!

En annan familjemedlem som gör sig bäst i koppel!

 

Promenad nummer 3 blev runt, runt på stallplanen i mörkret. Helt otroligt tråkigt tycker både jag och DC. Kicki mockade och strödde upp boxen ordentligt under tiden. I vanliga fall är det kaos i min hästs box – det som är nu går knappt att beskriva med ord. Mockning två gånger om dagen och massor av rent strö hjälper inte när det bor en elvisp till häst i boxen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s