I centrum

Hela denna regniga söndagsförmiddag har jag spenderat i stallet. Först den vanliga morgonpromenaden med fina hästen. Sedan red jag Ängel, hon gick väldigt bra idag! Just nu jobbar jag mest med att få henne mer liksidig och mer genomsläpplig i högersidan. Allt går så mycket lättare ju mer höger sidan mjukas upp! Volterna blir enklare för henne, och även övergångarna går smidigare.

Kicki och jag passade på att bestämma hur DCs sjukhage ska se ut. Vi bestämde oss för stolpa upp en liten fyrkant mitt emellan tjejernas två hagar. Det finns i och för sig ställen där marken är torrare, men det är viktigare att hans hage hamnar i ”centrum” av de andra hästarna. Skulle vi låta honom stå längst bort skulle han troligen få spel så fort någon av tjejerna flyttade sig utom synhåll – ingen bra idé!

Nu ska jag trotsa äckelvädret och sticka ut och jogga en sväng. Längtar tills DC får följa med ut och springa!

DC vill jobba!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s