Vinter-outfit

Nu är det kallt ute!! Igår fick DC byta upp sig en tjocklek på täcken. Han har nu 100 gram stalltäcke med ett Bucas Smartex Medium utanpå. I garderoben finns flera ”uppgraderingar” kvar – hans tjockaste stalltäcke är 600 gram!

Det verkar ju bli en kall vinter, så det är bäst att klä på lilla pållen ordentligt. Men jag klagar inte, jag vill ha mycket snö! DC ska dock oavsett väder inte behöva ägna någon energi från sin mat åt att hålla sig varm – allt han äter ska lägga sig som fett på honom, är tanken.. :)

Jag är helt klart den i vårt stall som har tjockast täcke på min häst. Å andra sidan har DC absolut tunnast päls – några av de andra är redan riktigt lurviga. Vad har din häst på sig just nu?

20121029-151215.jpg

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Vinter-outfit

  1. ÄR fuxar mer tunnpälsade??? Har också en tunnpälsad fux även om jag tycker att han blivit NÅGOT lurvigare sista veckan. Har ett 100-grams Amigo innetäcke plus ett fleecat utetäcke med hals på nu. Lagom för några minusgrader mitt på dagen. Sparar liiite till på de tjockare täckena.

    • Ja, jag tror nästan att de är det, har tänkt så förut. Skulle vara intressant att forska lite! Även Nalle har väldigt tunn päls. Ichtaka som är ett fuxsto är nog den av galoppörerna med tunnast päls, när jag tänker på saken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s