Copy-cat!

Planen för idag var bland annat att rida Mejram, Ellen och Cheveyo. När de kom in från hagen var de blöta och frusna, så vi sköt helt enkelt upp deras träning till imorgon. De fick stå och torka i sina boxar istället.

DC följde snällt med in från hagen och fick en rykt med tillhörande ben- och hovtvätt. Självklart även vanliga kontrollen av buksåret, tempning, noggrant lyssnande på magen etc. Jag har blivit ett kontrollfreak och helt paranoid när det gäller DCs mage.

Sedan tog vi en promenad! Vi gick på vägen bort till början av travbanan. DC var lugn och snäll på vägen dit. Så vände vi och började gå hemåt. Jag promenerade nästan rakt i en vattenpöl, och tog ett litet skutt över den för att slippa få vatten i skorna. DC såg sin chans till bus och gjorde en kopia av mitt skutt, fast med samma kraft som om han skulle hoppa ett stort terränghinder. Då var tokerierna igång…! Vi går ju på en skogsslinga parallellt med en bilväg när vi ska ta oss till travbanan. Varje gång en bil passerade flög DC iväg som skjuten ur en kanon. Jag fick hålla hårt i linan för att ha honom kvar i närheten av mig. Nästa gång väljer jag nog vatten i skorna istället! :)

Hur som helst kom vi tillbaka till stallet samtidigt, med blöta hovar men torra skor. DC fick gå ut i sin ”hage”. Vi ska göra den en liten aning större, redan imorgon om det hinns med.

På kvällen var jag på Uhip en sväng och provade några plagg ur vinterkollektionen. De är verkligen supersköna och snygga. På vägen hann jag fylla luft i vinterdäcken också. En hel vetenskap att räkna ut vilket tryck man ska ha beroende på motor, däckdimension, lastvikt, fram/bakhjul, vinter/sommardäck.

Det blev mao en hyfsat produktiv dag ändå!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s