Bus eller godis!

Åh, idag har jag hunnit göra så många roliga saker!

Imorse var jag ute och joggade för första gången efter att jag blev sparkad på knäna för två veckor sedan. Mitt höger knä är fortfarande inte 100% okej, men nu tyckte jag att det var dags att köra igång lite ändå. Jag var ganska orolig för knäet någon vecka efter sparken eftersom svullnaden inte släppte, men nu är jag mest irriterad över att det har hindrat mig i min träning. Det var kul att komma ut idag i alla fall!

Jag och min kära mor åt lunch på Sushi Bar Kirin tillsammans med Lisen. Därefter fika på Espresso House och sedan vidare till stallet! Idag har jag och DC lekt modeller. Även Kickis fullblod fick vara med på ett hörn. Lisen har fotat oss, så att jag kan visa er hur Uhip-kläderna ser ut ”in action”. Ni får ett smakprov nedan, fler bilder kommer!

DC var en duktig modell :)

Sedan storhandlade vi för att göra en smaskig Halloween-middag. Jag lagade mat, och gjorde en liten rolig kladdkake-tårta också. Supergott blev det! Nu popcorn framför TV:n. Hittills har det bara dykt upp två godistiggande barn, men de fick hålla till godo med en bit kladdkaka.

DC kör stenhårt på bus-eller-godis-modellen. Får han hötussar när man tar in honom från hagen går han supersnällt. Får han inte hötussar blir det bus! ;)

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Bus eller godis!

  1. Jag köpte en Uhip-kjol förra året och använder den jättemycket. Man kan ha den utanpå understället om man bara jobbar i stallet eller utanpå ridbyxorna om man ska rida.Funkar bra att rida i. Ett superplagg helt enkelt. Mycket bekvämare och lättare att ta av och på än bylsiga överdragsbyxor

  2. Nej, jackorna har jag inte provat ännu. Behöver ingen ny ännu, men när jag behöver en nyanskaffning kan det definitivt vara ett alternativ:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s