TR 2013-2014

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg här på bloggen, ang TR-ändringarna inför 2013. Nu har det kommit upp ny info kring detta på Ridsportförbundets hemsida. TR-ändringarna för 2013 är klara. Alla ändringar som låg som förslag är nu fastställda, med två undantag. Det ena undantaget gäller körning, det andra gäller anmälningsavgiften i dressyr.

Moment 204, dvs en anmälningsavgift på 100 kronor redan vid anmälan till tävlingen, möttes ju av rätt stora protester. Nu är ändringen lite redigerad – anmälningsavgiften blir en valmöjlighet för arrangören. Jag tycker att det är super att kriktiken blev uppmärksammad och att den nya regeln faktiskt ändrades! Nu får man bara se till att hålla koll på vilka tävlingar som tillämpar anmälningsavgift.

Dessutom såg jag att TR from 2013 kommer att gälla i 2-årsperioder. Nya TR blir alltså ”TR 2013-2014”. Det låter som en bra idé tycker jag, utifrån förklaringen som finns på hemsidan. Vad tycker ni?

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s