6 veckor

Jag sitter och tittar på film från några av DCs och mina dressyrritter i somras. Fy vad jag saknar att rida min pålle!!! Jag sitter i och för sig en del till häst ändå, men det är inte samma sak som att träna med DC.

Idag är det 6 veckor sedan operationen. Vi ökade sjukhagens storlek med två staketstolpar igår. DC håller sig lugn i hagen, ta i trä. Jag hoppas att han planerar att fortsätta med det!

Vackra häst!

I torsdags red jag Kickis skimmelsto Ellen för första gången. Hon visade sig vara riktigt trevlig, jag ser fram emot att rida henne igen! Även Mejram fick jobba, pigg som vanligt!

På fredagen var det killarnas tur. Hunting Call, eller Colle som han kallas till vardags, var ännu en ny bekantskap. Han behöver en del jobb med rakriktningen, men det gick verkligen åt rätt håll under passet. Colle blev enormt svettig och rullade sig som en tok när han kom hem till sin halmade box. Supersöt :) Cheveyo gick sin första tur utanför grindarna. Han uppförde sig strålande och vi hade nog inte alls behövt ha med Mejram som sällskapsdam.

Igår tog Cheveyo sin första galopp med mig på ryggen! Flera raksträckor höll han sig lugn och taktmässig – sedan upptäckte han plötsligt att det inte var så jobbigt att hålla sin balans och drog av några glada bocksprång! Jag var även ute på Rydboholm och red Annas Thestor. Jag har provat honom förut, men det var ett tag sedan och bara en kortare stund.

Idag blev det ännu ett pass med Thestor. Han är ju precis som DC en 7-årig fuxpojke, men de är raka motsatser att rida. Roliga och positiva båda två, men på helt olika sätt. Imorgon träffar jag Thestor igen, men då rider Anna och jag instruerar från marken. Det ska bli extra kul att träna dem nu när jag har ridit två dagar och kan koppla ihop känslan med vad jag ser!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “6 veckor

  1. Anna

    Tack för att du hjälpte mig med Thestor! Det kändes jättebra idag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s