Godmorgon!

Idag är mitt schema välfyllt!

Jag ska hålla två träningar, en på Fornboda och en hemma på Brännskogen. DC ska självklart promeneras och pysslas om. Jag kommer att rida minst två av Kickis hästar. Ängel ska jobba ett ordentligt pass – hon börjar få upp bra kondition och är konstant superpigg!

Dessutom ska jag träna själv, utan häst, samt plugga vidare på C-kortsteorin. Tanken var att jag skulle köra lastbilslektioner i veckan, men eftersom mitt körkortstillstånd inte dykt upp än får jag skjuta på det… Hur som helst ser det ut att bli en fartfylld dag :)

DC på språng!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s