Som det borde vara

I brist på annan underhållning för DC…

Igår fick han gå sin promenad med sadel på ryggen. Idag åkte kandaret på istället. Jag tänkte att det skulle ge någon sorts liten variation och att han skulle få prova att ha grejerna på sig, så att han inte glömmer hur det är.. ;)

Det kändes jättekonstigt att sadla DC igår, och faktiskt ännu konstigare att ta på honom kandaret idag. Kanske för att jag sadlat andra hästar senaste månaden men inte haft kandar på någon. Hur som helst är det ganska galet att något man gjort så ofta utan att ens tänka på det känns så konstigt nu. Det är ju så här det borde vara.

DC tyckte inte att det var några konstigheter alls :)

Inte varje dag man lyckas nappa åt sig gräs med kandaret på…

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s