FEI-awards 2012

På FEI’s Facebooksida såg jag att årets FEI-awards har delats ut. Vid en närmare titt på FEI’s hemsida visade det sig att priserna delades ut på en gala i Istanbul igår och att en av vinnarna var Courtney King-Dye! Hon vann ”Against All Odds Award 2012”, med motiveringen på bilden nedan.

Jättekul tycker jag! Courtney King-Dyes olycka och hennes kamp för hjälmanvändande bland ryttare var en av anledningarna till att jag bestämde mig för att aldrig rida utan hjälm. Hon är så värd priset!

Priset för bästa groom gick till Rolf-Göran Bengtssons hästskötare Celia Rijntjes :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s