Ungdomselitträning

Igår kväll var det Segersta Ungdomselitträning. Vi red individuella pass för våra respektive mentorer och hade därefter coaching-samtal. DC fick såklart inte följa med, men Karin var snäll och lånade ut Lumpi till mig så att jag fick vara med och träna ändå :D

Tanken med coaching-samtalen var väl egentligen att vi skulle diskutera nuläge i träningen, mål och tävlingsplaner för 2013 etc. Någon tävlingsplanering för 2013 finns förstås inte på min världskarta just nu, men jag fick istället värdefull hjälp med planen för DCs igångsättning.

Jag tog mig friheten att sno ett foto från Patriks Facebooksida ;)

Träning på Segersta är ju helt klart en bra lördagskväll!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s