Bakar pepparkakor till DC

Kicki och jag kommit överens om att julpynta galet! Vi har så högt i tak i stallet att vi kan ha massor av fint utan att riskera att hästarna får i sig något farligt!

Ljusslinga med blå stjärnor, massor av granris med kulor (självklart inte glas!) och glitter blir det.

DC får sitt namn i kristyr på pepparkakor som jag tänkte sätta på den delen av plakett-tavlan som vi inte lyckats fylla på den här sjuka hösten…

Resten av de fyra paketen med pepparkaksdeg har jag bakat ut till ett bidrag till en tävling. Återkommer med bild!

Dagens stall/ridjobb bestod av en demotur med Ängel för en eventuell medryttare. Jag red först och sedan fick hon prova på ”dressyrbanan”.

DC och jag tog en rask promenad till travbanans början och hem igen. Hans nya hage är perfekt på flera sätt – dels är den väldigt torr i jämförelse med hans lilla sjukhage, dels ligger den bättre till. Han är mycket mer i händelsernas centrum och har underhållning dels av bilarna som passerar förbi på Frestavägen, dels av rottweilern Algot som sitter på gödselcontainern och ibland gör ett besök i hagen – modig hund…

Jag skyndade mig sedan till Täby och åt lunch med mamma och min kära ”gamla” ridlärare Silvana. Supermysigt! Vi pratade massor om förr i tiden när jag hade hennes busiga lilla russ Ponti, som nu är 23 år!

Ponti och jag på Vätö

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s