Mitt löfte till DC

Ídag passerade vi ännu en milstolpe i DCs konvalecens! Han har fått gå ut tillsammans med Ängel i en större hage.

Det är otroligt viktigt för mig att DC får ”vara häst”. Han ska gå i en riktig hage, med sällskap – det har jag lovat honom.

Det har varit väldigt frustrerande för mig att han har tvingats stå instängd efter operationen, men äntligen får jag en ny chans att uppfylla mitt löfte till DC.

Så här skrev jag på bloggen den 11 september, när DC hade gått omkull i hagen:

”Självklart funderar jag på hur smart det är att ha sin tävlingshäst ute och leka med kompisar i en stor hage med skogspartier, men hur jag än vrider och vänder på det har jag valt rätt! DC måste få vara ute länge på dagarna, röra på sig ordentligt på  stora ytor och ha vänner att umgås med annars funkar han inte som ridhäst överhuvudtaget.

Så deppig som han var när han pga elproblem i vintras stod ensam i en hingsthage och dessutom inte hade någon boxgranne vill jag aldrig mer se honom.

Så uppgiven och besviken på mig som inte hann med honom ordentligt, som han var innan vi flyttade hem honom till Brännskogen ska han aldrig mer få bli.”

Så här glad var DC idag!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mitt löfte till DC

  1. Skönt att höra att det finns människor med dyra tävlingshästar som trots skaderisken låter hästen gå i en riktig hage! Han ser ut att trivas finfint! (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s