Nervös

Nu sitter jag och väntar på att köra min tredje lastbilslektion. Den här gången på en ny körskola med en ny körlärare eftersom jag inte kunde få tag i någon uppkörningstid ”på rätt sida av stan” före den 19:e januari.

Det innebär förstås ny lastbil, dessutom är den tydligen betydligt krångligare än den jag kört tidigare. Växellådan är mer komplicerad, men jag hoppas att det ska gå bra ändå. Särskilt med tanke på att jag knappast hinner köra någon fler lektion innan uppkörningen… Så lite nervös är jag allt!

Efter lektionen blir det troligen lite soffmys med vovven :)

20130104-095812.jpg

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “Nervös

  1. Hej! Måste bara fråga: Har du någon tidigare vana av att köra lastbil, har du kunnat övningsköra privat eller har det räckt med 3 lektioner ”från start”? :-) Har du upplevt att det varit krångligt att lära sig köra och teorin?

    • Hej! Nej, jag har inte kört lastbil alls förut. Jag lyckades hitta möjlighet till en lektionstid till nästa vecka :) Så OM jag klarar uppkörningen så räckte det med 4 körningar.

      Att köra är inte så svårt tycker jag, men teorin får man vara beredd på att ägna en del tid åt för den är komplicerad med mycket fordonslära om motorer, bromssystem etc. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s