Nya dressyrprogram 2013

Igår var jag inne på Ridsportförbundets hemsida och tittade igenom listan över gällande dressyrprogram. Två program är uppdaterade och nya för 2013 – LA:3 och Lagtävlansprogram för ponnyallsvenskan.

Just ponnyallsvenskeprogrammet har ju jag och DC inte så stor användning för :)

Grållen och lilla jag tränar program :)

Grållen och lilla jag tränar program :)

LA:3 däremot var ett program jag verkligen gillade och gärna hade haft kvar precis som det var. Sen kan jag i och för sig tycka att det var lite för lätt i jämförelse med LA:2 och LA:4. Det nya programmet passar in bättre i svårighetsgrad och verkar dessutom vara ett superroligt program att rida med ganska annorlunda vägar. Den största skillnaden ligger nog ändå i koefficienterna för allmänna intrycket – spännande! Jag hade dock velat ha kvar det gamla också.

Om det hade varit jag som uppdaterade dressyrprogrammen hade det sett ut så här istället! :)

  • LA:0 2013 – gamla LA:3 2003, omdöpt men oförändrat
  • LA:1 2007
  • LA:2 2013 – samma program som tidigare, men flyttat till 20*60-bana
  • LA:3 2013 – nytt program
  • LA:4 2008

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s