En dag som denna..

…när det är 18 minusgrader på morgonen och jag knappt vill gå utanför dörren. Det är sådana dagar då jag är väldigt glad över mina Uhip-kläder.

Att kunna klä på sig helt vanliga kläder för att rida, och sedan bara knäppa på en varm täckkjol är så grymt smidigt! Istället för att behöva krångla med 5 lager underställsbyxor som töjer ut knäna på ridbyxorna, eller klumpiga täckbyxor som varken får plats i eller utanpå stövlarna.

Uhip kit

Jacka och ridtäckkjol, Arctic-modellen.

Igår blev det en kort morgonridtur med DC. Vi red ut och han gick helt utan sällskap hemifrån stallet för första gången på väldigt, väldigt länge.

Chichi sällskapsdam

Chichi var nog ganska nöjd med att slippa vara sällskapsdam – senaste gången hon följde med var det en aaaning tjockt med snö för en liten vovve.

DC tycker inte om att gå ensam ifrån sina vänner, men igår var han väldigt positivt inställd till att gå själv med matte på ridtur! Jag är stolt över att han var glad att följa med mig ut och ha kul trots att hans bästa hästkompis stod och tittade i hagen vi måste rida förbi på väg till skogen.

Denna roliga matchning blev det igår - turkos kjol, "röd" häst och neongrönt träns! Jag hade lite bråttom och ville använda ett träns som jag bara kunde slänga in i skåpet sedan :)

Denna roliga matchning blev det igår – turkos kjol, ”röd” häst och neongrönt plastträns! Jag hade lite bråttom och ville använda ett träns som jag bara kunde slänga in i skåpet sedan :)

Nu har jag hunnit stoppa i mig frukost medan jag skrev det här, så iväg till stallet och på med varmare täcke på DC!

6 kommentarer

Under Allmänt

6 svar till “En dag som denna..

  1. Jag kan bara hålla med dig om UHIP-kjolen :) Har min varje dag i stallet. Rider också i den och det märks inte att man har den på sig :)

  2. Jag har en brun. Bild på mig och den finns på min blogg :)

  3. Tina

    Hej! Även jag är supernöjd med mina Uhip. Har också Arctic, röd jacka och brun kjol. Var ute ikväll i -17. Hade dubbla underställ och en lagom tunn/tjock ylletröja. Perfekt tempererad, inte för varm och inte för kall. Bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s