Häst-vinterdäck

Louise kommenterade inlägget Happy Feet för några dagar sedan och ville gärna se bilder på DCs nya ”vinterdäck”!

Jag har haft lite mycket senaste dagarna med uppkörning, jobb och allt vad det är, men här kommer äntligen bilden :)

Vinterhästdäck

Framhov :)

DC har verkligen superbra grepp både i hagen och när vi rider ut, så jag är väldigt nöjd med den här skoningen. Även Nalle hade snowballsulor när han bodde hos mig – han hade ju ringskor fram och fick extrema styltor annars. Nu åker Anja till Strömsholm och skor honom likadant :)

20130113134526(1)

Uteritt står på schemat idag igen!

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Häst-vinterdäck

  1. Intressant sula. Måste fråga min hovis om han känner till dessa. Hur pass mycket bättre än ”vanliga” snösuolr är de? Skiljer det mycket i pris?

    • Jag tycker att de är bättre, och framförallt är det skönt att vara 99,9% säker på att hästen inte har styltor. Jag kör däremot vanliga snowgrips bak, det känns inte fullt lika kritiskt. Där kommer det in snö i hovarna, även om det inte blir några direkta styltor. Men på framhovarna kan jag verkligen känna mig trygg med att broddarna når marken :) Prisskillnaden är jag osäker på, har inte betalat fakturan än. De är lite dyrare men inte så att man blir ruinerad iaf :)

  2. Emma jonsson

    Skor du han på Strömsholm? :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s