1 månad!

Idag är det en månad sedan jag satt upp på DC för första gången efter operationen. På ett sätt tycker jag att tiden bara flugit förbi, men å andra sidan känns det som att jag ridit honom länge nu.

Duktiga DC gav mig den finaste julklappen någonsin! (Och han är ju föör söt i tomteluva!)

Duktiga DC gav mig den finaste julklappen någonsin! (Och han är ju föör söt i tomteluva!)

Dagen till ära var vi ute på en skrittrunda i skogen imorse, bara jag och DC. Det har blivit ett par dagars vila för honom eftersom han slagit på sig och varit svullen på insidan av ett framben. Han rör sig klockrent och är totalt obesvärad, men jag ville vara superförsiktig.

Ridit har jag gjort ändå, dels på Ängel som jag visat för försäljning, dels på Annas häst Thestor. Jag var på Rydbo i måndags för att ha träning med Anna och då red jag Thestor. Han har utvecklats jättemycket sedan jag satt på honom senast, och det var ändå inte så länge sen. Väldigt kul!

Imorgon ska DC få jobba på lite, men jag vet inte om det blir ute eller inne. Det beror huvudsakligen på hur tidigt jag orkar pallra mig upp ur min varma, sköna säng! Det blir till att gå och sova tidigt idag, för jag är verkligen supertrött. Dessutom är jag fruktansvärt hungrig, men det är ju lättare att lösa! :)

5 kommentarer

Under Allmänt

5 svar till “1 månad!

  1. Anna

    Tack! Min Thestor är fin, och det är ju bl a din förtjänst, som är min dressyrtränare!
    Lycka till med DC nu, snart är ni ute på tävlingsbanorna igen!!
    Anna

  2. Kul att ni är igång ordentligt nu :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s