Hej då Ängel!

Här har det varit tyst några dagar – jag har haft väldigt mycket att göra senaste veckan!

New York Minute, aka Ängel, är såld och flyttade hem till sin nya ägare Hanna idag! Hon kommer att få det toppen, men det var inte utan att det gjorde ont i hjärtat när hon hämtades från hagen ikväll och DC gnäggade högt efter sin bästis :'(

Imorse red jag ut på DC, som inte var så pigg på att gå hemifrån. Han försökte backa hem igen när vi skulle rida förbi hans hage, men hoppade istället baklänges rakt ner i ett djupt, snöfyllt dike. Jag tappade stigbyglarna och var rätt glad över att DC tog oss upp ur diket väääldigt försiktigt, utan att skutta eller gå omkull. Tack för det!

dike

När vi väl kommit iväg från gården var DC betydligt mer positivt inställd till ridning och gick strålande fint ute på vår snötäcka dressyrdel av travbanan! Öronen framåt och full fart framåt! Jag kom hem igen med en svettig men väldigt nöjd häst, precis som man vill ha det.

Under dagen jobbade jag, och därefter var jag på Rydbo och höll träning för Anna och Thestor. Vi jobbade väldigt mycket med små, små detaljer i kommunikationen, övergångarna, skolor etc. Det blev stor skillnad tycker jag, och vips hade ännu en fux blivit svettig ;)

Förresten innebär Ängels flytt att det finns en boxplats ledig i vårt stall. Boxen är liten, så det är ponnystorlek som gäller. Någon intresserad?

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s