Träningsdags ffg på 5 månader!

Idag har DC och jag en riktigt rolig aktivitet att se fram emot!

Vi ska åka till Lotteräng och träna för Roger Ohlsson. Med tanke på att det är över 5 månader (!!!) sedan vi åkte iväg på träning senast känns det som en ganska stor grej!

Det ska bli väldigt spännande att höra vad Roggan tycker. Jag och mamma har träffat honom några gånger under hösten, så han vet precis vad DC har gått igenom. Med sin långa erfarenhet har han också sett hästar som inte överhuvudtaget kommit tillbaka efter en sådan här operation. Så det blir ju väldigt roligt att få visa en DC med schwunget i behåll och förmåga att dra ihop sina fint läkta bukmuskler och höja ryggen!

Söt-hästen

Söt-hästen

Igår red jag dressyr i ridhuset. Att gå ifrån stallområdet var inte helt populärt, men när vi väl kommit iväg gick DC som på räls hela vägen. Egentligen är det inte så konstigt att DC var tveksam till att gå hemifrån. Han har ju fått en ny kompis i hagen nu när Ängel flyttat. Han går tillsammans med Lillie, ett fuxsto som han delade hage med även i början av hösten.

En väldigt arbetsvillig och glad men aningen stark häst hade jag med mig till ridhuset. Det är kanske så det blir om man ger två dagars vila och sedan en galopptur i snön… ;)

Återkommer såklart med rapport om träningen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s