Programträningen

Här kommer den utlovade rapporten från gårdagens träning!

Jag knoppade och lindade DC för att göra lite träningstävling av det hela. Sedan åkte vi mot Lotteräng, som inte ligger så långt hemifrån. Det var förresten den första utflykten med vår nya bil, en fyrhjulsdriven Skoda Yeti All-Drive. Jag är så glad att vi hann få hem den, för i den här snön hade vi knappast kommit iväg till någon träning med min stackars framhjulsdrivna Saab.

Kul att åka på äventyr!

Kul att åka på äventyr!

Vi red MsvC:2 för Roggan. Programmet var väldigt jämnt och vi hade inga direkta missar. Många 7:or samt några 8:or (på höger öppna, bakdelsvändning till vänster samt korrektheten i uppvisningen).

DC kändes väldigt mjuk och samarbetsvillig! Det som drog ner poängen lite var mellangångarterna, som var lite väl tama. Det gör absolut ingenting, det viktiga igår var att göra det lätt för DC att vara duktig!

Jag fick väldigt mycket beröm för min ridning och mitt sätt att hjälpa DC att hitta rätt i rörelser och linjer :) 68,00% blev vårt resultat!

Direkt när jag hade lastat DC var jag tvungen att åka till jobbet (vi tog dubbla bilar till Lotteräng). Mamma och Lisen körde hem DC och tog hand om honom – tack för det!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s