Minst sagt fullt upp!

Vi har haft några intensiva dagar jag och DC, både tillsammans och på varsitt håll.

I fredags började jag dagen ute i Vallentuna med att träna Nina och Shani. Kul att se honom med matte på ryggen, efter att jag förra söndagen hade lektion för honom och hans medryttare.

Sedan var det dags för min egen pålle och konditionsträning. Vi hade skrittat slingan ut med sjön dagen innan, men nu tog vi av åt vänster och ut på rundbanan istället. Det var första gången sedan i början av september som vi var där för att jobba, så det kändes lite spännande att se vad han skulle tycka om det…  Hur som helst så gick det fullständigt strålande! Vi galopperade bortre långsidan i fullt fart sådär 6-8 gånger och DC var helt lycklig över att få springa jättefort :) Men han var otroligt lydig och saktade av med bara sitt supersnälla tränsbett – nöjd matte!

Jag åkte sedan till Väsby Centrum, där min snälla mormor och morfar bjöd på sushi och semlor! Fortsatte därefter till Segersta, träffade Mads och flera av mina gamla kollegor och fick gjort det jag skulle. Mer om det kommer så småningom…

På lördagen fick DC vila. Mamma hade bjudit hem en massa vänner och så Jessica Krage som är proffs makeup-artist. På eftermiddagen kunde jag åka till Täby Ryttarcenter som den mest välsminkade speaker som någonsin skådats :)

Funktionärsmakeup

Just nu har jag en liten paus innan jag ska iväg och jobba (till 23:30…) . Har hunnit med tre dressyrlektioner och en DC.

Jag började dagen med träning av  Sanna & Molle (D-ponny) och Julia & Shani. Båda ekipagen fick jobba mycket med galoppfattningar idag. Sedan åkte jag vidare till Anna & Thestor. De ska premiärtävla för säsongen nästa helg, så vi ska även klämma in en programträning för dem på lördag tänkte vi.

Avslutningsvis red jag DC. Vi skrittade till ridhuset och körde ett rejält dressyrpass och skrittade hem. DC var klart besviken över att inte få galoppera uppför slingans backar, men han var så svettig efter dressyren att han var tvungen att få coola ner sig på hemvägen. Han gick otroligt bra idag, jag är såå nöjd med honom!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s