Hoppfull x2

Det händer mycket spännande saker just nu!

Idag har jag hoppat Camillas fina Quasino. En supersnygg fux som var helt oberörd av att ha en lång och kanske lite vinglig dressyrryttare med ovant korta läder uppe i hoppsadeln ;) Efter 1,5 års hoppuppehåll och på en häst jag aldrig ridit förut kändes det bra att börja på 30 cm… Men under Camillas ledning jobbade vi oss upp på 120 cm!

Jag har tränat hoppning för Camilla tidigare, när vi stod på Nibble. Då red jag oftast fälttävlanshästen Errigal och vi var uppe och nosade på de här höjderna även på bana.

PH hoppar

Fina Phantomen älskade att hoppa!

Min egen supersnygga fux har varit på en lång skrittur i skogen. Vi hittade en helt ny väg, utmed sjön. Den följde vi tills den tog slut, och en snabb titt på GPS:en i min mobil visade att vi var på god väg rakt in i Upplands Väsby! Det blev en väldigt bra motionsrunda och vi kommer absolut att rida den igen!

uV ritt

Imorgon ska jag och DC rida programträning för Birgitta Bergsten! Det var alldeles för länge sedan sist och det ska verkligen bli jättekul! Vi kör MsvC:2 och hoppas på att det går ännu bättre än när vi red det för Roggan förra veckan!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s