Mot Strömsholm!

Hela helgen har bestått av jobb för mig. Jag är lagom trött och skulle gärna sova några timmar till. Men nu ska jag strax åka mot Strömsholm, vilket i och för sig ska bli superkul, så det är inte alltför synd om mig :)

Efter DCs ”hästbästa” i MSvC:2, på fredagens programträning för Roggan (69,44%!! ), fick han en välförtjänt vilodag på lördagen.

I söndags red vi ut en kort sväng. Jag var på toppenhumör, solen gnistrade i snön och min plan var att vi bara skulle ha en perfekt supermysig runda och lulla runt utmed sjön helt kravlöst.

Mejram och cheveyo solar

Mejram och Cheveyo låg och solade när jag kom till stallet. Hunting Call håller vakt :)

Men… DC var tyvärr inte alls på humör för uteritt utan tänkte bara på att gå hem till tjejerna i hagen. När han väl slutat att tänka på dem fick han syn på en bil och en hund bakom ett träd och började hoppa hysteriskt hemåt. Jag lyckades få honom att lugna sig och börja skritta åt rätt håll igen, men han ville absolut inte gå förbi där han hade sett bilen.

DC vägrade gå framåt och jag vägrade låta honom gå bakåt. Hans smarta (?) lösning på problemet var att backa ner på sidan av vägen i en brant sluttning och ställa sig och småstegra där. Jag tackade min lyckliga stjärna när det plötsligt dök upp en svart PRE-hingst som utstrålade betydligt mer självförtroende än DC för tillfället. Vi tog rygg på den och fick sällskap två varv runt rundbanan och hem igen! Ibland har man tur :)

Nu ska jag som sagt åka till Strömsholm för andra delen på kursen. Det ska bli väldigt roligt att träffa alla igen, särskilt min härliga studiegrupp ”Parasiterna” ;)

DC får en liten minisemester efter att ha gett mig väldigt gott hopp för en återkomst till tävlingsbanorna, med lovord från både Birgitta Bergsten och Roger Ohlson samma vecka.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s