Vår comeback i bilder och domarkommentarer!

Vilken stjärna DC var igår!

20130323162457(2)

Framskrittning till första klassen

LA:3 var en lite lugnare ritt och en riktigt bra start på vår fortsatta tävlingssäsong. 66,143%, med slutkommentaren: Litet försiktigt inledningsvis, men blev bättre och bättre. Mkt väl visat!

20130323171154(2)

Nöjd efter avslutad LA:3!

Sedan var det matpaus för både DC och oss tvåbenta. Karin, som jag köpte min första stora häst Guvernör av 2006, kom och tittade på oss! Hon hade med sig båda sina döttrar, Agnes och Lydia. Jag fick en jättegullig teckning av snart 5 år gamla Agnes. Så himla roligt att träffa dem igen, det blir så sällan eftersom vi bor så långt ifrån varandra!

DC i Gyttorp

Promenad mellan parkering och tävlingsområde

I MsvC:2 satsade jag betydligt mer och hade en kanonkänsla inne på banan. Vi var tre poäng från seger med våra 67,111%. Slutkommentaren: Mjukt och i god balans. Blev ngt låg i formen i galopparbetet, men mkt väl parerat.

5 stycken 8:or samlade vi ihop, varav en på korrektheten vilket jag tycker är extra roligt! Vi hade trots allt två grova missar i form av krattiga enkla byten, en rörelse som DC i vanliga fall gör väldigt bra, men tyvärr missförstod vi varandra lite i dem igår.

I MsvC:2

I MsvC:2

20130323201246(3)

Stolt DC med blå rosett! Han vet väldigt väl att prisutdelning betyder att man varit duktig – matte är ju alltid så glad då!

Polle

DC anlände till sin box vid 23, vi var hemma vid 23.30. Men det är aldrig försent att fira! DCs maskot jobbade bra idag!

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Vår comeback i bilder och domarkommentarer!

  1. Anna

    Å, så kul!! Det är ni värda <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s