Äntligen en härlig vårig morgon

I morse tog DC och jag en tur bort till bästa backen vid sjön. Vi hade sällskap av mamma och Chichi – trevligt :)

5 intervaller i galopp upp och skritt tillbaka ner blev det. Egentligen hade vi gott kunnat rida mer, men jag var tvungen att skynda till jobbet.

Vi började med en lugn omgång i vardera galoppen, sedan en snabb i varje och till slut en lugn med halva backen i varje galopp.

DC var riktigt pigg – han har bra kondition trots konvalecensen, så jag är väl en av de få som är tacksamma för den här vintern. Han har ju byggt upp sig ordentligt med bus med tjejerna i den djupa snön i hagen.

Men nu får det gärna vara nog! Jag vill komma igång med galoppörerna, som inte är skodda och förstås inte kunnat ridas på isen som varit den senaste tiden.

DC galopperar i backen 27 mars 13

DC på språng!

Förutom att jag fortfarande svävar på moln efter lördagens comeback för mig och DC så har jag jobbat en hel del.

I söndags eftermiddag hade jag även träning med Nina och hennes Shani. Måndag och tisdag har jag ridit lilla Dixie och i måndags kväll hade jag lektion med Anna och Thestor. Ikväll var jag och hade träning för Linda på Brollsta för första gången.

Under påskhelgen ska jag rida några några pass på Camillas Quasino och även ett med Thestor, så DC kommer att få en ledig dag som han kan ägna åt något produktivt, som att leta påskägg i hagen ;)

Sedan blir det trimning inför Birgitta Bergsten-träningen på onsdag. Sist vi tränade för Birgitta var DC en aning trött och det känns ju som slöseri med värdefull träningstid att inte visa sin häst under bästa möjliga förhållanden, så jag ska jobba på att få till en bättre planering den här gången:)

Appropå planering så gjorde jag nyss upp en preliminär planering för DCs kommande träningsveckor. Den sträcker sig fram till den 21:a april. Ganska långt med andra ord, men det är bara en översiktlig planering. Vi gillar framförhållning!

DC galopperar i backen 27 mars 13 -2

På väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s