Tappskokompetens och tusen papper

Yes, igår hade vi praktisk träning i att dra av, rikta och slå på skor!

hovar

Bara att välja och vraka…

Det kändes minst sagt lite makabert att välja ut ett lämpligt hästben ur högen. De var avhuggna precis under framknä/has och betydligt tyngre än jag hade förväntat mig.

Jag valde ut ett ben som jag tyckte hade en hov i samma storlek som DCs, och när jag sedan tittade på skon så var det faktiskt DCs skostorlek!

Dessutom var benet fuxfärgat… Allt för en verklighetstrogen upplevelse, bortsett från bristen på resten av hästen då! ;)

tappskokompetens

Jag nitar fast sömmen på min nyskodda DC-look-a-like

Benen, som var frusna när vi fick dem, blev förstås varmare och varmare efterhand. När vi hade jobbat med dem ett tag började lederna fungera igen! Läskigt ;)

När vi hade skott våra hovar (jag passade på att dra av min sko och banka på den en gång extra) gick vi in för att göra ett litet teoriprov. Det gick bra och i veckan kommer intyget på posten!

Väl hemma igen satte jag mig och började reda ut alla högar med papper och intyg som ska skickas med mina olika ansökningar inför hösten. Jag söker:

  • Beridarprogrammet
  • Unghästutbildarprogrammet
  • Svensk Ridlärare 1
  • (Hippologen – ansökan är redan inne, man kompletterar med intyg på sin yrkeserfarenhet om man får godkänt på antagningsprovet)

En hel del papper med andra ord, det är helt otroligt rörigt! Jag fick hur som helst styr på det och ska göra klart det mesta idag.

ansökningar

En liten del av min pappershög!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s