Tillbaka på DCs rygg!

Jag fick massor av saker klara igår vad gäller mina ansökningar, men det är inte riktigt färdigt än. 2 av 4 är skickade, men två återstår det några detaljer på. Jag jobbar på det nu, och sedan ska jag iväg till stallet för att köra ett dressyrpass med DC.

När jag red DC igår hade han vilat 2 dagar och ridits en dag, vilat 3 dagar till. Han kändes precis så som jag hade hoppats på, han hade kanske kunnat vara lite mer explosiv men kändes väldigt pigg och glad! Det märks att de rör på sig väldigt mycket i hagen, för han var mjuk och fin både i ryggen och i sidorna.

20130411-104517.jpg

Bästa fancluben! Chichi satt som ett litet ljus hela passet.

Jag hoppas på att DC är på bra humör och sugen på att träna idag också, för det är verkligen jag. Man får lite abstinens av att inte rida dressyr på en hel vecka, så jag har några dagar att ta igen!

20130411-104523.jpg

Jag gjorde en härlig upptäckt igår – DC luktar sommar igen! Det är något speciellt med doften av solvarm häst! :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s