MsvB:4 tävlingsdebut!!

Idag har DC tagit klivet upp till nästa nivå! Vi har varit och gjort hans MsvB:4-debut, med godkänt resultat!

DC kändes tyvärr lite trött idag, men han gjorde ändå det han skulle, så jag är riktigt nöjd!

Även om DC är så mycket valack man kan bli så hör han ju inte till den sorten man bara säger åt. Jag gillar Kyras tanke med att ”en valack säger man till, en hingst frågar man och till ett sto får man skriva en ansökan i tre exemplar”, men det stämmer inte när det gäller min pålle. Är han på bra humör frågar man, men när han inte är på topp är det bara att plocka fram kopiatorn ;)

Idag var han som sagt lite trött, men ändå på bra humör, så det räckte med att fråga väldigt snällt. Jag satt och fjäskade som sjutton för honom på framridningen, och kan tänka mig att folk undrar om jag är knäpp som sitter och öser lovord över halvtaskiga ökningar. Men det är värt det, för det funkar!

Slutkommentaren var ”Trevligt grundtempo i travarbetet, men saknar lite energi i ritten för att de högre betygen ska komma”. 60,109% red vi ihop. Jag är nöjd med bedömningen, den kändes korrekt och rättvis. Det är ju alltid domaren som dömer, men det är roligast när man håller med!

Det bästa idag var att svårigheterna i programmet inte kändes särskilt svåra för honom, och att det gick att prestera ett helt okej program trots att vi inte alls lyckats tajma en formtopp. Fina DC!

Han var dock inte så fin när jag hämtade honom i hagen… Här kommer bilder på förvandlingen från träsktroll till dressyrhäst!

20130413-181337.jpg

20130413-181414.jpg

20130413-181421.jpg

20130413-181432.jpg

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “MsvB:4 tävlingsdebut!!

  1. Anna

    Ser att du har ett rejält halsfleecetäcke på efter badet.. ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s