Antagen till antagningsprov #2

Nu har jag fått besked om att jag är välkommen på antagningsprov till Hippologen! Med andra ord är jag nu ”antagen till antagningsprov” på två av de fyra utbildningar jag sökt, så jag väntar spänt på beslut om de två sista.

hippologen

I morse var jag duktig och gymmade före jobbet! Det var faktiskt väldigt skönt, kommer definitivt att göra om det!

Efter jobbet hade jag träning för Anna och Thestor. Det gick riktigt bra för dem och Thestor såg toppen ut! Vi jobbade massor med eftergift i sidorna, framförallt med hjälp av övergångar mellan olika skolor, böjda spår etc. Vi tränade även lite extra på rakriktning på raka spår och då framförallt medellinjen.

Jag tycker att det är väldigt praktiskt när hästarna själva ”suger tag” i medellinjen och håller sig raka där. Första intrycket i programmet är ju viktigt – jag själv blir åtminstone mer positivt inställd till ett ekipage som kommer in klockrent, sprikrakt i uppridningen. Nalle som ju är en riktig tävlingsräv har varit suverän på uppridningar och belönats med siffror ända upp till och med 9 :)

DC lär sig mer och mer att skjuta fram benen och showa lite extra när jag styr upp från A. Det gäller bara att inte lägga halten på samma ställe varje gång, om man inte vill ha tvärnit 5 meter före X som jag fick när vi gjorde årets första tävlingsritt ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s