Ny outfit från My One

Häromdagen blev det ett trevligt besök på MyOne. Jag är grymt nöjd med mina nya ridbyxor och hoppstövlar!

Ett nytt par ridbyxor var helt nödvändiga inför hösten och så hade jag planerat att skaffa ett par stövelskaft/shortchaps att ha att hoppa i. Men det blev ett par stövlar – mina första ”inte-Königs” på mååånga år. Stövlarna var riktigt sköna att rida i!

20130711-140351.jpg

Ridbyxorna är Pikeur, modellen Piana Contrast. Stövlarna är Equi-Theme.

Chichi får sin favoritmat från MyOne! Hon är otroligt kräsen och äter supersmaskig Pro Plan-mat.

20130711-140409.jpg

Bästa maten, och såklart Nalle Puh-brickan i bakgrunden…

Idag red jag Hunting Call på slingan (och han fick äran att vara min stöveltest-häst).

Sedan tog jag och DC en tur tillsammans med Linnea och Dixie. De hade jättekul när de fick springa i bredd uppför sista backen! DC med gigaantiska galoppsprång och kroppen typ 5 meter lång – Dixie med typ 3 galoppsprång på ett av DCs :) Så söta!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s