Snabbjobb!

Oj, idag har galoppörerna gått FORT!

Hunting Call gick på rundbanan, vilket han gör ganska sällan. Han har gått många löp i sitt liv, i olika europeiska länder, och är med andra ord väldigt rutinerad. Därför är vårt fokus med honom att hålla honom glad och nöjd. Idag var det dock full fart som gällde, och då går det undan eftersom Colle är sprinter.

Lilla Cheveyo fick gå snabbare än han någonsin gjort! Jag la i högsta växeln och Cheveyo hade superkul, men vi fick bromsa lite innan kurvorna. Han är i och för sig betydligt mer balanserad än vad han var i vintras då vi gick omkull på en hal fläck i snön, men kurvorna på travbanan är tajtare än vad de ska vara på en galoppbana.

Sedan red jag söta Mejram, samarbetsvillig som vanligt! Hon kändes super när jag värmde upp henne (senaste passet var en väldigt lyckad omgång dressyrridning). Mejram är stayer, alltså en långdistanslöpare, så vi red ett varv extra på banan.

Och slutligen vår vildhäst, superduper-pigga Ellen… Hon gick på rundbanan senast så idag blev det slingan. Ellen har en väldigt annorlunda löpteknik jämfört med de andra. Hon galopperar nästan likadant med båda frambenen och ser mest ut som en hoppande kanin, haha.

bild

Här har vi en till som ser ut som en hoppande kanin ;)

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s