Små stjärnorna

Jag är så nöjd med mina små hästar idag! De har varit duktiga allihopa, på sina egna nivåer.

Trean löshoppade på morgonen. Han var lite spänd eftersom Flyinge just nu förvandlas inför Breeders – massor av läskiga saker att gå förbi på vägen till lilla ridhuset! Trots det gjorde han ett bra jobb med löshoppningen och han verkade som vanligt tycka att det var roligt!

tältbygge

Partytält sixe XXL – läskigt för en liten 3-åring!

Qruella gick det väldigt mycket framåt med idag, både bokstavligt och bildligt talat! Vi var väldigt nöjda med henne och jag hoppas att utvecklingskurvan fortsätter på samma sätt som den gjort hittills under veckan!

Hipp San red jag alltså för andra gången idag. Jag tycker att jag fick en rätt tydlig uppfattning om honom igår och den stämmer in även efter dagens pass. Så idag hittade jag ännu fler knappar på honom och jag känner mig rätt säker på hur vi ska jobba den närmaste tiden. Det är en väldigt rolig känsla, jag är supermotiverad nu och ser fram emot hoppträningen imorgon!

hipp san 2

Red Four, aka Hipp San!

Nu på kvällen har jag tittat på hoppträning och sedan varit med Jennie och handlat. Vi råkade hamna på McDonalds en stund också, har iiingen aning om hur det gick till…

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Små stjärnorna

  1. Carina

    Tro jag att Trean blev rädd för en sån stor byggnad, det har han inte sett tidigare. Verkligen en bonus att skicka unghästar till Flyinge för utbildning, de får mycket miljöträning :) Kul att det går bra med honom, det verkar ju som att han inte kastat av dig ännu eller?

    • Nej man kan verkligen inte klandra honom, men när han kommer hem lär han ju inte vara rädd för mycket alls! Idag gjorde han ett gigantiskt luftsprång men han har låtit mig sitta kvar! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s