Uhip-lördag i Stockholm

Uhip-lördag – ni som bor i Stockholmsområdet – skynda till Arninge i Täby!

”God morgon! Idag bjuds det på fika i butiken i Arninge och jag kommer vara där & visa + hjälpa er som vill prova! Ha en härlig hösthelg säger jag till er andra! ” 

Uhip har ”butik i butiken” hos Strömsbergs Gård, Tillverkarvägen 8 i Arninge. ”Jag” är förstås inte jag, utan Ulrika Falkman och/eller Gunilla Falk :).

Förra lördagen - jag och Hipp San på Flyinge.

Förra lördagen – jag och Hipp San på Flyinge.

Nu är det ganska ofta läge för mig att byta den tuggummirosa, lite lättare Multifunctional-jackan mot höstens/vinterns varma Arctic Sport. Till den här jackan har jag en turkos Arctic Sport kjol. Den är som en dunjacka, som räddar benen i vinter!

Dagen därpå landade jag på Rydbo i Vaxholm och passade på att hålla en träning för Anna och Thestor. Min alldeles nya Arctic Coat hade premiär där – supervarm och skön :)

20131026-112749.jpg

Förra söndagen – träning med min alldeles nya Uhip-kappa.

Här är länk på Facebook till Halloweenkampanjen på ridkjolen. Köp din kjol före 1 november och få frakten och en Uhip-mössa på köpet.

PS. Ni som håller till längre söderut är välkomna hem till mig på Flyinge Kungsgård och kolla på fler jackor och kjolar, men ni får gärna ta med er fika istället ;) DS.

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s