18:6 – metoden

Jag skippar 5:2-dieten och de där andra liknande :)

Min egen fiffiga metod heter 18:6 och handlar om att lyckas bli så trött att man inte är trött längre!!

Den går till så att man jobbar 18 timmar och sover 6 timmar så många dagar som möjligt ;) Nej, skojar bara, men seriöst så har den senaste veckan varit så långt ifrån semester man kan komma. Fredag och lördag gick helt enligt 18:6 båda två, med skolan och Swedish Riders Trophy.

Idag var jag inte tävlingsfunktionär alls utan har ”bara” haft helgstalltjänst. Morgonstalltjänst, ridning på Sinful, en skrittur ute på Lexington, lunchstalltjänst, titta på hoppning, lunchdejt med Amanda, titta på mer hoppning och så eftermiddagsstalltjänst.

Däremot är det banbygge i morgon kväll och så funktionärsjobb under Volkswagen GP igen på tisdag och onsdag. Jag ser fram emot det, även om man blir lite sliten så är det väldigt roligt och vi är ett härligt gäng som jobbar. Man har det dessutom rätt bra som funktionär här; Fika, mat, snygga profilkläder på stortävlingar och poäng att samla till Flyingekläder på mindre arrangemang. Det är många som ställer upp och det blir både kul och förstås mindre tungt än när det är färre som sliter. Men det bästa är såklart att man inne på banan får se massor av bra sport med duktiga ryttare och fantastiska hästar.

Apropå fantastiska hästar – Lexington och Sinful var en aning vilda efter sina lugna dagar. Jag hängde faktiskt lite löst på båda två vid varsitt tillfälle ;) Sinful drog av ett superbocksprång när jag fattade galopp, men skötte sig annars strålande. Lexington skrittade jag på slingan som går runt terrängbanan, och han gjorde plötsligt en 180-graders sväng från ingenstans och flög sedan framåt som skjuten ur en kanon. När man känner huvudet nudda hästens bakdel vet man att det är ordentlig fartvind! Jag tror att de behöver jobba på lite extra imorgon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s