Hästkraften slår till igen ;)

Herregud vad seg jag varit idag. Började morgonen med att vara medhjälpare åt Mikaela och Kaka. Vi longerade med fast gjord och det gick hur bra som helst.

Sedan red jag Qruella, och hade dressyrspö för första gången! Ett ganska kort sådant i och för sig, men ändå :) Q var rätt spänd och bockade runt när jag longerade, men så fort jag satt upp skötte hon sig hur fint som helst!

Efter lunchstalltjänsten åt vi lunch, länge. Jag satt dessutom kvar nästan en timme när de andra hade gått till sina lektioner, för jag orkade helt enkelt inte flytta på mig. Jag grubblade över om jag skulle sitta kvar ända till eftermiddagsstalltjänsten eller om jag skulle rida lite på Sinful. Och den där magiska hästkraften vann såklart, som den så ofta gör!

Jag och Sinful tog en tur ute, det var strålande sol och efter det blev jag plötsligt superpigg! Så eftermiddagsstalltjänsten gick lätt som en plätt.

Nu ska jag sticka ut och springa innan det blir för mörkt! Sedan är det banbygge igen :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s