Horsepeople på Candypeople

Precis hemkommen från dagens lite udda aktivitet. När eftermiddagsstalltjänsten var klar åkte jag, Mikaela, Erika och Matilda till Lund. Vi handlade i och för sig en del vanlig mat, men det stora hägrande målet för resan var ”Candypeople”!

En stor godisbutik med i princip allt. Tack och lov är det lite dyrare än vanligt godis, så man får någon typ av begränsning för hur mycket man plockar med sig i påsen ;) Men kostar det så smakar det ju också så det blev ganska mycket godis ändå!

candypeople

En del av affären…

Nu är det en helt lugn myskväll som gäller, otroligt skönt och välbehövligt. Jag är inte den bästa på att varva ner utan blir lätt stressad när jag inte har fullt upp, så när jag väl hittar lugnet är det bäst att ta vara på det lite extra tänker jag.

Imorgon har hästarna en lugn dag, en skrittur i skogen på en av dem är det enda inplanerade. Dessutom tänkte jag försöka ta en skrittur i skogen med mig själv, utan häst. Lite foderstatsberäkningar ska jag hinna med också, men det ska nog inte ingå så mycket godis i dem ;) En morot eller två kanske!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s